www.e-insitu.com

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home RAZNO Skripta Instrumentna analiza : Bilješke uz predavanja kolegija Instrumentna analiza

Skripta Instrumentna analiza : Bilješke uz predavanja kolegija Instrumentna analiza

E-mail Ispis
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
There are no translations available.


"Instrumentna analiza : Bilješke uz predavanja kolegija Instrumentna analiza" naziv je skripte prof. dr. sc. Njegomira Radića. U osnovi su to zapisi s predavanja u akademskoj godini 2002/03. Bilješke su nastale marom studentice Sagite Mirjam Sunara, a služit će za praćenje predavanja i pripremu ispita iz spomenutog kolegija.

Kako je želja autora bila da Bilješke potaknu i usmjere studente na aktivan nastavni proces, skripta je oblikovana tako, da se uz svaku stranicu s tekstom (a ima ih više od stotinu, s otprilike isto toliko ilustracija i grafičkih prikaza) nalazi stranica predviđena za studentske bilješke. Tiskana u samo dvadeset primjeraka, skripta je zamišljena kao radni materijal kojim će se koristiti nekoliko generacija studenata nadopunjujući ga svojim zabilješkama i komentarima. Kroz neposrednu komunikaciju sa studentima, koju tijekom samih predavanja često nije moguće postići, predavač će dobiti povratnu informaciju koja će mu služiti kao smjernica za daljnji rad na sadržaju predavanja, ali i na pravom udžbeniku.

Prof. dr. sc. Njegomir Radić diplomirao je na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu. Magistrirao je i doktorirao u znanstvenom polju kemije na Tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Postdoktorski istraživački studij u trajanju od jedne godine proveo je u Zavodu za kemiju Sveučilišta Cincinnati, Ohio (USA). Glavno područje njegova istraživanja su potenciometrijski senzori. Do sada je objavio oko 50 znanstvenih radova, uglavnom u internacionalnim časopisima CC-kategorije. U zvanje redovitog profesora u znanstvenom polju kemije izabran je 1995. godine.Lektorirano 25. listopada 2011. (M. Gojčeta Milić)

 

 
Discuss (0 posts)

Discuss this item on the forums. (0 posts)

Login Form

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare